Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ради адвокатів 10 регіонів отримали доступ першого рівня до адміністрування ЕРАУ

4 квітня 2013, 11:23
151
0
Реклама

Ради адвокатів Івано-Франківською, Київською, Кіровоградською, Одеською, Полтавською, Харківською, Херсонською, Черкаською, Чернівецькою областей і Автономної Республіки Крим отримали права доступу адміністратора Єдиного реєстру адвокатів України (ЕРАУ) першого рівня.

Це означає, що усі дії з внесення інформації в реєстр адвокатів, чиє робоче місце знаходиться у вказаних регіонах, здійснює не секретаріат Національної асоціації адвокатів України, а самі регіональні ради. Крім того, цим порадам передані ті, що поступили в Раду адвокатів України листа адвокатів з уточненням даних для внесення в реєстр.

Передачі таких прав передувала (30 березня 2013 року) робоча нарада - тренінг для адміністраторів ЕРАУ рад адвокатів регіону, яке провів секретаріат Ради адвокатів України під председательствованием заступника голови Ради адвокатів України Валентина Гвоздия. На тренінгу був проведений інструктаж відносно порядку ведення ЕРАУ і ознайомлення адміністраторів ЕРАУ рад адвокатів регіонів з програмною частиною електронної бази даних.

У зв'язку з цим з усіх питань, що виникає відносно ведення ЕРАУ у адвокатів з перерахованих регіонів, слідує звертатися безпосередньо у свої регіональні ради. Вони ж і завершуватимуть обробку заяв про уточнення інформації про адвоката, що поступили в НААУ до 1 квітня 2013 роки, але не оброблені секретаріатом.

Джерело: ВККА.ні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини