Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат пропонує не платити за оформлення нерухомості в спадок

30 листопада 2012, 14:02
167
2
Реклама

У парламенті 28.11.2012 зареєстровано два чергові законопроекти від нардепа Богдана Губского - відносно звільнення громадян від сплати за оформлення спадку на окремі види майна.

Законопроектом № 11460 передбачається внесення змін до декрету Кабміну "Про державне мито" і в Закон "Про нотаріат", згідно з якими громадяни звільняються від сплати державного мита за здійснення нотаріальних дій, а також від плати за надання нотаріусами додаткових послуг правового і технічного характеру при оформленні свідоцтва про право на спадок на житловий будинок, присадибну ділянку, квартиру або земельну частку (пай).

Соответсвующие зміни передбачається внести і до Податкового кодексу - встановити, що вартість нерухомого майна, успадковного громадянами України, обкладається податком по нульовій ставці. Такі зміни передбачені законопроектом № 11461.

Нагадаємо, що Богдан Губский був кандидатом-мажоритарщиком на парламентських виборах по одному із скандальних округів, на яких виявлені фальсифікації (№ 197, Черкаська область), не визначені переможці і плануються перевибори. Мабуть, саме у зв'язку зі своїми поки що останніми тижнями роботи у Верховній Раді Б. Губский і вносить законопроекти, у тому числі цілих п'ять 27.11.2012.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини