Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окружком подивиться на "неправильні" бюлетені і відразу ж відправить на знищення

26 жовтня 2012, 14:03
137
0
Реклама

Центрвиборчком постановою від 24 жовтня 2012 роки № 1844 вніс зміни в Порядок передачі виборчим комісіям виборчих бюлетенів по виборах народних депутатів України, доповнивши пункт 2.2 (стосовно передачі бюлетенів окружним виборчим комісіям в упаковці підприємства-виготівника, яку забороняється розкривати) новими абзацами.

Так, у разі виявлення невідповідності маркіровки виду бюлетенів, номера округу або ділянки, вказаної на упаковці підприємства-виготівника, окружна виборча комісія на своєму засіданні може її розпакувати. Але при цьому бюлетені не перераховуються і повністю не розпаковуються.

У разі встановлення такої невідповідності окружний виборчком складає про це акт, негайно інформує ЦВК і передає відповідні бюлетені для знищення.

При цьому окружна комісія додатково упаковує розпаковану упаковку способом, не закриває на ній маркіровки підприємства-виготівника з вказівкою виду бюлетенів, номера одномандатного виборчого округу і виборчої дільниці, кількості бюлетенів. На такій упаковці проставляються підписи членів окружкому, присутніх на засіданні, і друк цієї комісії.

Читайте також: Хто і як відвезе протоколи голосування в окружні виборчкоми?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини