Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Планується ратифікація протоколу до Європейської хартії місцевого самоврядування

24 жовтня 2012, 12:20
145
1
Реклама

Віктор Янукович законопроектом від 23.10.2012 р. № 0288 ініціював ратифікацію Додаткового протоколу до Європейській хартії місцевого самоврядування про право участі в справах органу місцевого самоврядування, який був прийнятий в г.Утрехт ще 16 листопада 2009 року і підписаний від імені України Міністром регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України А. М. Близнюком 20 жовтня 2011 в Страсбурзі.

Документ набуде чинності для України в перший день місяця, наступного після витікання тримісячного періоду з дати здачі на зберігання ратифікаційної грамоти.

Ратифікація повинна стати основою для подальших дій уряду України у сфері ефективного управління. Протокол відбиває різноманітність методів і процедур участі громадян в місцевому громадському життівстановлених в національному, регіональному або місцевому законодавстві.

Нагадаємо, що днями Віктор Янукович запропонував ратифікувати Угоду про спрощення візового режиму з ЄСа також подав проект про ратифікацію Поправок до статей Угоди МВФ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини