Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат хоче заборонити пити пиво біля будинків вночі

19 жовтня 2012, 13:04
176
1
Реклама

Депутат-регіонал Павло Лебедев не задоволений роботою окремих об'єктів торгівлі, розташованих в житлових будинках і на прибудинковій території. У цих магазинах продаються алкогольні напої, у тому числі на розлив, що посилюється цілодобовим режимом роботи. У зв'язку з цим порушується тиша і спокій, тому законопроектом № 11366 депутат пропонує встановити додаткові обмеження.

Згідно з проектом, сільські, селищні і міські ради в межах відповідної адміністративної території зможуть заборонити або обмежити споживання пива (окрім пива в пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин їдалень - з 22:00 до 9:00 годинника у житлових будинках і на прибудинкових територіях.

Такі рішення пропонується приймати після скарг від не менш 3-х жителів цих будинків або по клопотанню органів внутрішніх справ.

Наслідком прийняття проекту повинне стати зниження рівня масового споживання алкогольних і слабоалкогольних напоїв в житловому секторі міст, а також повинен зменшитися рівень криминогенности обстановки, крім того - планується підвищення рівня морального, духовного і фізичного здоров'я суспільства.

Відмітимо, що відповідальність за розпивання пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв в заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п'яному стані регулюється ст.178 КоАПі прибудинкові території і під'їзди цілком відповідають диспозиції цієї статті.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини