Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат пропонує роздавати житло молоді за 10 років роботи в селі

8 жовтня 2012, 15:00
112
1
Реклама

У парламенті зареєстрований законопроект № 11300що пропонує рішення невідкладних проблем молоді в сільській місцевості шляхом залучення її до фермерського господарства, забезпечення зайнятості молоді, належних умов праці, житлових умов, пільгового ведення підприємницької діяльності і можливості брати безпосередню участь в розвитку власного села.

Проектом пропонується забезпечити молодь постійним житлом після закінчення вищого учбового закладу за умови їх постійної роботи в сільській місцевості впродовж 10 років. У тому числі - забезпечити молодих фахівців медичній галузі після закінчення вищого учбового закладу безкоштовним житлом, а при постійній роботі впродовж 10 років - правом особистої власності.

Також планується притягнути талановиту молодь до програм і проектів, спрямованих на відродження села; встановити пільгову плату за реєстрацію підприємств, створених молоддю; зобов'язати служби зайнятості інформувати молодь, органи місцевого самоврядування і місцеві органи виконавчої влади в області освіти про професії, в яких є потреба на селі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини