Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР дозволила не вести онлайн-трансляцію виборів у разі технічної неможливості

3 жовтня 2012, 09:33
174
1
Реклама

Верховна Рада учора ухвалила Закон (на основі законопроекту № 11104) про внесення змін до Закон про забезпечення відкритості виборів. У ухваленому Законі йде мова про те, що система відеоспостереження, відеозаписи і трансляції зображення забезпечує створення інформації, передачу зображення з приміщення для голосування звичайної виборчої дільниці з можливістю перегляду на відповідному веб-сайті в мережі Інтернет і подальше збереження записів.

Використання системи відеоспостереження в день голосування і під час підрахунку голосів - обов'язкове. Але вона не встановлюватиметься в приміщеннях ЦВК, окружних виборчих комісій, дільничних виборчих комісій закордонних і спеціальних виборчих дільниць.

Ще одно цікаве нововведення: у разі технічної неможливості забезпечити онлайн-трансляцію з приміщення для голосування - система відеоспостереження в такому приміщенні використовується, але тільки для створення і зберігання відповідної інформації.

Нагадаємо адресу сайту, на якому удет вестися трансляція - vybory2012.gov.ua. Згідно Порядку відеоспостереження на виборчих дільницях, затвердженого ЦВК, пряма трансляція в Інтернеті почнеться з моменту відкриття голосування і завершиться із закінченням голосування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини