Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович доручив виправити проект Держбюджету-2013

12 вересня 2012, 17:34
127
1
Реклама

Президент дав доручення уряду, визначивши пріоритетні напрями реформ і заходи, які мають бути реалізовані в 2013 році за рахунок засобів Державного бюджету.

Ці напрями, зокрема, включають: проведення медичної реформи; проведення реформ в соціальній сфері і посилення соціального захисту; реалізацію реформи у сфері земельних стосунків і розвиток сільських територій; реформування і підвищення ефективності роботи паливно-енергетичного комплексу; реалізацію реформ в ЖКГ; дерегуляцию, підвищення якості надання адміністративних послуг і удосконалення митних процедур.

Зокрема, В. Янукович доручив уряду врахувати в проекті необхідність надання державної фінансової підтримки для споруди і реконструкції найбільш значущих для регіонів об'єктів, введення яких в експлуатацію зробить істотний вплив на ріст інвестиційного потенціалу конкретного регіону, збільшення зайнятості населення, поліпшення соціального забезпечення і тому подібне

Крім того, Президент звернувся з листом до Прем'єр-міністра з приводу забезпечення обліку обгрунтованих потреб судової влади під час підготовки проекту Закону про Державний бюджет.

За інформацією прес-служби Президента.

Читайте також:
Кабмін прийняв проект Держбюджету-2013 .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини