Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати схвалили створення електронного "досьє" на громадян

7 вересня 2012, 10:11
275
10
Реклама

Проектом № 10492 передбачається введення в Україні нових паспортних правил : кожен громадянин України незалежно від віку зобов'язаний отримувати паспорт на кожні десять років. Паспорт виготовляється у формі карти, що містить безконтактний електронний носій інформації.

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон робиться у формі книжечки, правий форзац якої містить безконтактний електронний носій інформації, і складається з м'якої обкладинки, 32 сторінок і сторінки даних.

Єдиний державний демографічний реєстр - електронна інформаційно-телекомунікаційна система, призначена для зберігання, обробки і використання інформації про особу. У Реєстр вноситься така інформація про особу: прізвище і ім'я особи; дата народження/смерті; місце народження; пів; дата внесення інформації про особу в реєстр; відомості об батьків (усиновлювачів), опікунів, опікунів і інших представників; відомості про громадянство або його відсутність і підстави придбання громадянства України; реквізити документів, виданих особі (тип, назва документу, серія, номер, дата видачі і уповноважений суб'єкт, який видав документ, термін дії документу); відомості про документи, що підтверджують смерть особи або про визнання особи померлим або безвісно відсутнім; оцифрований зразок підпису особи; оцифрований образ особи; додаткова змінна інформація.

Детальніше про Реєстр читайте в матеріалах: "Під виглядом Єдиного демографічного реєстру створюється електронне "досьє" на усіх громадян Українців хочуть записати в новий демографічний реєстр.

Нагадаємо також, що учора парламентарі відхилили законопроект про біометричні паспорти.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини