Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Функції податковою поділили між іншими органами

9 серпня 2012, 10:10
228
0
Автор:
Реклама

Учора Віктор Янукович підписав Закон № 5083 - VI "Про внесення змін до Податкового кодексу України відносно державної податкової служби і в зв'язку з проведенням адміністративної реформи в Україні"яким перерозподіляються окремі функції податковій між іншими органами. Про деякі аспекти Закону читайте в матеріалі - "У зв'язку з адмінреформою депутати перерозподілили функції податкової служби".

Крім того на думку партнера ЮФ "Закон Перемоги" Юлії Божко, після набуття чинності цього Закону кількість груп платників єдиного податку збільшиться з чотирьох до шести, а також "единщиков" чекають і деякі інші зміни". При цьому вимоги до платників єдиного податку першо-четвертою груп істотно не змінюватися.

Нагадуємо, що учора Президент підписав Закон про мови і одночасно вирішив створити робочий гурт для підготовки змін до цього документу. Також глава держави схвалив поповнення УК новою статтею, що встановлює відповідальність за незаконне поводження зі зброєю і вибухонебезпечними матеріалами, і внесення змін до Закону України "Про дорожній рух".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини