Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент вирішив, що за незаконне поводження зі зброєю треба саджати за грати

9 серпня 2012, 09:46
129
1
Автор:
Реклама

Глава держави схвалив декілька нормативних актів:

- Закон № 5064 - VI "Про внесення змін до Карного і Карно-процесуального кодекси України відносно відповідальності за незаконне поводження зі зброєю і вибухонебезпечними матеріалами". Завдяки цьому документу УК поповнитися ще однією статтею, що встановлює відповідальність за незаконне виготовленняпереробку або ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв. Детальніше про Закон читайте в матеріалі - "За незаконне виготовлення зброї надовго посадять за грати".


- Закон № 5085 - VI "Про внесення змін у Закон України "Про дорожній рух", який покладає завдання по проведенню обов'язкового техконтроля і відомчій реєстрації транспортних засобів на уповноважені органи внутрішніх військ МВС, Державної пограничної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, держслужби спеціального зв'язку і захисту інформації України і Оперативно-рятувальної служби захисту. Детальніше в матеріалі - "Прийняті зміни стосовно відомчої реєстрації т/з".

Нагадуємо, учора Президент також підписав Закон про мови і одночасно доручив створити робочий гурт для підготовки змін до цього акту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини