Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартував цикл лекцій Олега Рябоконя "Усе про юридичний бізнес"

9 квітня 2012, 17:58
420
2
Реклама

На самому початку лекції Олег Рябоконь відмітив, що його головне завдання, не скільки навчити присутніх чомусь новому, скільки підвести їх до того, щоб у слухачів виникли правильні і продуктивні питання. Ця теза, надалі, продемонструвала головну ідею майстер-класу - необхідно міняти правила "гри". При чому, не лише в юридичному співтоваристві, але і в країні в цілому.

В ході заходу пан Рябоконь повідав про деякі "секрети" побудови великої міжнародної юридичної фірми в складних економічних умовах, коли ніхто не вірить, що подібне в нашій країні можливо. Олег Рябоконь зробив акцент на місії юридичної компанії, оцінив помилки, що допускаються в процесі управління фірмою, і пояснив, чому не можна будувати компанію, керуючись лише метою отримання прибутку.

Для успішної побудови бізнесу О. Рябоконь радить визначитися, якими справами Ви хочете займатися, які клієнти Вас цікавлять, а також чого конкретно Ви хочете досягти в певний проміжок часу. На думку метра юридичного бізнесу, кожному юристові необхідно змусити себе викласти думки на папір, що надалі допоможе не відступати від наміченого раніше плану дій. Також необхідно навчитися прогнозувати і ставити конкретні терміни для кожного з поставлених завдань.

В цілому ж, за словами пана Рябоконя, при веденні юридичного бізнесу необхідно пам'ятати про високе покликання юриста, а також:

- утримувати баланс між трьома ланками замкнутого круга певного Д. Майстером : клієнти, персонал і прибуток;

- навчиться заробляти на прибутках, а не на витратах;

- і оцінювати юридичний бізнес виходячи з наступної формули "Успіх мінус Провал рівно Плюс, а отже - Успішний бізнес".

Як визначити місію фірми і чому при неправильному її формуванні компанії розпадаються? Для чого потрібна конкуренція і як стати експертом в конкретній області? - відповіді на ці і безліч інших питань, пов'язаних з побудовою успішного юридичного бізнесу, були надані в ході лекції.

У ході другій лекції, яка запланована на червень поточного рокуОлег Рябоконь поділиться досвідом побудови системи ефективного партнерства при управлінні юридичною компанією, приділить увагу питанням мотивації персоналу і підвищення ефективності його роботи. Стежте за анонсами на порталі ЮРЛИГА!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини