Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві пройшов бізнес-курс для молодих фахівців морського транспорту

26 березня 2012, 17:38
154
0
Реклама

Міжнародна юридична служба звернулася до керівників найбільших транспортних компаній Києва, які є клієнтами і партнерами фірми, з пропозицією провести навчання їх молодих фахівців. Пропозиція знайшла живий відгук: 20 і 21 березня у бізнес-клубі "Белгравия" пройшов курс шиппинга для молодих фахівців транспортної галузі.

Курс зібрав 30 слухачів провідних транспортних підприємств України : Дилекс Транспорт, Каргилл, Глобал Оушен Линк, Грін интегрейтед лоджистик, Агамі, Формаг, Укррічфлот, Нобл Ресорсиз, Жефко Україна, Блэк Сі Шиппинг Сервіс, Укр-Китай Коммуникейшин, Турбийон, Імперіал.

На кожному занятті експерти розглядали питання, пов'язані з ситуаціями, що часто виникають у компаній морегосподарського комплексу. Презентації грунтувалися на практичних випадках, розгляд яких завершувався готовим рішенням.

Лекторами курсу виступили провідні фахівці і партнери Міжнародної юридичної служби : Наталія Мирошниченко, Микола Мельников, Артур Ницевич, Артем Скоробогатов.

В ході занять лектори, зокрема, детально розглянули теми договорів в морських перевезеннях, положень чартерів, документів експедиторів, Claims handling і Cargo claims, особливостей врегулювання суперечок в контейнерних перевезеннях, розгляду суперечок в міжнародних арбітражних судах, платежів (фрахт, демередж та ін.), загальної аварії і рятування, офшорних компаній і ризиків в роботі з ними, обміну податковою інформацією і міжнародних санкцій.

По матеріалах прес-служби Міжнародної юридичної служби

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини