Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

AstapovLawyers розширює Департамент міжнародної судової практики

20 березня 2012, 10:59
348
0
Реклама

Нова команда створена у рамках розширення Департаменту міжнародної судової практики AstapovLawyers. На цій посаді пан Громовий координуватиме судовий напрям, відповідатиме за практику судових процесів, а також обслуговування клієнтів в цій сфері в Україні.

Олег Громовий

Олег Громовий приєднався до команди AstapovLawyers влітку 2009 року. Він спеціалізується на судовому представництві клієнтів в комерційних спорах, процедурах банкрутства, медиации, судовому захисті прав интелектуальной власності на товарні знаки.

"Створення нової команди в області вирішення суперечок по суті стало логічним продовженням стрімкого розвитку міжнародної судової практики компанії в 2011 році. Наслідки фінансової кризи, а також поступове збільшення кількості суперечок в Україні привело до росту судових справ за участю представників бізнесу, і це явище має тенденцію до росту. Логічним є і той факт, що довірити управління новою, такою значущою і відповідальною командою ми могли лише юристові, що має найвищий рівень професіоналізму. Саме таким є Олег Громовий... Упевнений, під його початком нова команда нашої практики дасть хороший імпульс не лише судовому підрозділу, але і усій компанії", - прокоментував призначення керівний партнер AstapovLawyers Андрій Астапов.

Інформація прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини