Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У команді юристів "Павленко і Побережнюк" новий радник

20 березня 2012, 09:30
513
0
Реклама

Напрям роботи Валерії Тарасенко включає питання оподаткування при проведенні міжнародних трансакцій з українськими компаніями, податкове планування і оптимізацію, трансфертне ціноутворення, валютний контроль, податкову структуризацію інвестицій і залучення зовнішнього фінансування, а також проведення юридичного аудиту в цій сфері, створення ефективних холдингових структур і реструктуризації бізнесу, супровід при проведенні податкових перевірок і вирішенні суперечок з податковими органами.

У рамках своєї спеціалізації пані Тарасенко також буде залучена до проектів підготовки компаній до IPO, M&A угодам, приватним розміщенням, отриманню внутрішніх/зовнішніх позик і інших видів фінансування.

Раніше В. Тарасенко розвивала аналогічну практику в юридичній фірмі WOLF THEISS, в київському офісі Baker&McKenzie і KM Partners, а також здійснювала юридичний супровід з питань оподаткування і фінансового права таких компаній як SABmiller Pls при купівлі заводу "Сармат", Archer Daniels Midland Company, ТОВ "Техноком" (ТМ "Мивина") при його продажі компанії Nestle, SITA при постачанні устаткування і комп'ютерного забезпечення українським аеропортам, Страхова Група "ТАС", підприємства LUKOIL, міжнародні і національні агрохолдинги і дивелоперские компанії. В. Тарасенко також має великий досвід супроводу ряду найбільших міжнародних банків при наданні кредитів і отриманні забезпечень.

"Стратегія розвитку компанії на 2012 рік, у тому числі, припускає посилення податкової і фінансової практики. Раніше в цій сфері ми частенько супроводжували судові спори, тепер же, завдяки новим силам, зможемо забезпечувати проекти, пов'язані з податковим плануванням і оптимізацією, податковий супровід при проведенні міжнародних трансакцій, структуризації внутрішніх/зовнішніх інвестицій, реструктуризації бізнесу і наданні/отриманні кредитування. Ми уверенны в досвіді пані Тарасенко і якості послуг, що надаються нею. Нас зв'язує багаторічне спілкування в юридичному бізнесі і єдині цінності в його веденні"- відмітила партнер Правової групи "Павленко і Побережнюк"адвокат Олександра Павленко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини