Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компанія Conference House захистить свою інтелектуальну власність в суді

16 березня 2012, 14:43
244
0
Автор:
Реклама

Предметом суперечки стало ім'я (бренд) однієї з український компаній, організацією конференцій і інших ділових заходів, що займається, - Conference House. Права на використання цієї зареєстрованої в Україні торгової марки належать ТОВ "Конференс Хауз".

На початку 2012 року з'явилася компания-"оператор професійних бізнес-конференцій", що використала назву Conference House.

"Ми дочекалися проведення заходу "клонів", за цей час зібравши і задокументувавши усі докази незаконного використання нашого імені - розповів генеральний директор Conference House Ігор Завилинский (на фото). - Я особисто пішов відкрити конференцію лже-Conference House, де публічно заявив, що у наших конкурентів є 24 години на безболісне зникнення з ринку, інакше подальша розмова буде з моїми юристами. На даний момент до моїх рекомендацій "клони" не прислухалися, що дає мені привід запустити "колесо правосуддя".

Довідка. Компанія Conference House - організатор різних заходів існує на ринку України з 2004 року. Серед клієнтів і партнерів Conference House провідні міжнародні і українські компанії - Deloitte, Ernst&Young, KPMG, СКМ, Microsoft, Western Union, Universal Bank, Райффайзен Банк Аваль, Swedbank, "Національні алкогольні традиції", ряд облдержадміністрацій і інших державних організацій, а також провідні ЗМІ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини