Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮФ "Салком" представила інтереси ПАО "Дніпровське" в спорі проти НКЦБФР

15 березня 2012, 14:30
126
0
Реклама

В результаті судового розгляду судом були визнані протиправними і скасовані: розпорядження про усунення порушень законодавства про цінні папери і постанова про накладення на суспільство санкції за правопорушення на ринку цінних паперів із-за несвоєчасного виконання розпорядження НКЦБФР.

Інтереси ПАО "Дніпровське" в Територіальному управлінні НКЦБФР і суді захищала група юристів на чолі з директором департаменту ЮФ "Салком" Катериною Круглюк.

Відмітимо, що в 2010 році Територіальне управління НКЦБФР в м. Києві і Київській області відносно ПАО "Дніпровське" винесло розпорядження № 804-КУ про усунення порушень законодавства про цінні папери і, в наступному, винесло постанову про накладення на суспільство санкції за правопорушення на ринку цінних паперів із-за несвоєчасного виконання розпорядження Комісії.

Основою для застосування санкцій відносно акціонерного товариства, на думку Територіального управління НКЦБФР, була невідповідність окремих положень статуту ПАО вимогам п. 5 ч. 2 ст. 13 Закону України "Про акціонерні товариства" (відносно змісту в статуті інформації про наслідки невиконання зобов'язань по викупу акцій).

За інформацією ЮФ "Салком"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини