Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст щоп'ятниці публікуватиме перелік підприємств, яким потрібні арбітражні керівники

15 березня 2012, 13:49
117
0
Автор:
Реклама

Перелік таких підприємств готуватиметься структурним підрозділом Мінюсту у сфері банкрутства. Про це говориться в наказі Мінюсту, підписаному Міністром юстиції Олександром Лавриновичем.

Зокрема, у вказаний перелік вноситимуться підприємствапо якою постановою господарського суду порушена справа про банкрутство, введена санація або ліквідаційна процедура, а також підприємства, в яких арбітражний керівник відсторонений від виконання обов'язків або Мінюстом подано до господарського суду клопотання про усунення арбітражного керівника від виконання повноважень. У список вноситимуться також підприємства, по яких Мінюстом представлені арбітражному суду кандидатури арбітражного керівника для призначення його розпорядником майна, що управляє санацією, ліквідатором.

Не пізніше наступного робочого дня після розміщення переліку підприємств Мінюст письмово звертатиметься в уповноважені органи управління державним майном з проханням виразити свою позицію відносно арбітражних керівників.

Крім того, наказом збільшений термін для внесення звернень відносно кандидатур арбітражних керівників суб'єктами, визначеними в справжньому порядку, вдосконалений порядок обробки звернень відносно кандидатур арбітражних керівників, уточнені критерії, згідно з якими здійснюється аналіз звернень відносно кандидатур арбітражних керівників.

За інформацією прес-служби Міністерства юстиції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини