Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартував цикл заходів до дня юридичної практики

13 березня 2012, 13:57
180
0
Реклама

Цикл заходів до дня юридичної практики стартував 13 березня з круглого столу, організованого Верховним Судом України спільно з газетою "Юридична практика". Організаторам вдалося зібрати за широким столом конференц-залу ВСУ представників суддівського корпусу, державних чиновників високого рангу і наукових співробітників, які обговорили питання єдності системи судів загальної юрисдикції.

Захід відкрив перший заступник голови ВСУ Ярослав Романюк, який звернув увагу присутніх на ряд актуальних питань, пов'язаних з правозастосуванням вищих спеціалізованих судів і Верховного Суду України. Як вказав г-дінів Романюк, за результатами обговорення учасниками круглого столу буде вироблена єдина резолюція в якості пропозицій по удосконаленню чинного законодавства, яку вони передадуть законодавцеві.

В ході круглого столу судді у котрий раз обговорили "наслідки" судової реформи, співпрацю Верховного Суду України і Вищого спеціалізованого суду України по розгляду цивільних і карних справ, а також торкнулися порядку призначення і гарантії самостійності українських суддів.

Нагадаємо, що у рамках святкування Дня юридичної практики 14 березня планується проведення науково-практичної конференції "Новий карний процесуальний кодекс", а на день пізніший відбудеться семінар "Практика застосування норм Податкового кодексу України в 2012 році: актуальні питання".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини