Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юридичний бізнес переходить на iPad

12 березня 2012, 17:05
214
1
Реклама

Папір в роботі юриста завжди був в надлишку - купа коробок і тек, цілі гори макулатури. Проте в американській юридичній компанії Fennemore Craig з Финикса (штат Арізона), яка надає своїм клієнтам повний спектр юридичних послуг, iPad дозволив здолати цю неприємну норму - істотно заощадити на папері і зробити свою роботу ефективнішою.

"Зазвичай ви знімаєте 3-4 копії з будь-якого документу"пояснює Марк Ламбер, один з директорів компанії. "В деяких випадках справа може налічувати десятки тисяч сторінок. Але зараз усе це на iPad. Ви хочете виділити документ, підкреслити окремі положення, прокоментувати його або додати примітку? Тепер ви можете робити усе це тут - на планшеті".

Нині абсолютно усі матеріали Fennemore Craig зберігаються на iPad. Достоточное кількість закуплених планшетів в компанії дозволяє віддавати їх в користування клієнтам, і навіть опонентам юристів.

Електронні планшети забезпечують прямий зв'язок між юристами і їх клієнтами, що дозволяє цілодобово підтримувати прямий контакт і оперативно надавати один одному усю необхідну інформацію, фотографії, відео-матеріали і так далі

Клієнти можуть залишатися на зв'язку зі своїми адвокатами по електронній пошті і навіть брати участь у видалених нарадах за допомогою відеоконференцій. "Надаючи клієнтам iPad, ми даємо їм миттєвий доступ до інформації, що стосується їх справи, і здатність миттєво зв'язатися з будь-яким членом нашої команди" - говорить Ламбер.

"iPad змінив практику нашої юридичної фірми. І я думаю, що це змінить практику закону в цілому" - упевнений Джеймс Гуднау, директор юридичної компанії Fennemore Craig.

Детальніше з case - study Fennemore Craig ви можете ознайомитися на офіційному сайті компанії Apple - http://www.apple.com/ipad/business/profiles/fennemore-craig/

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини