Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Sayenko Kharenko - юридичний радник у зв'язку з продажем найбільшого виробника соняшникової олії

12 березня 2012, 09:45
113
1
Автор:
Реклама

Sayenko Kharenko представляла інтереси CISP Limited (Нікосія, Кіпр), мажоритарного акціонера АТ "Колос". Об'єм робіт Sayenko Kharenko включав структуризацію трансакції, підготовку пакету трансакционных документів, включаючи договір купівлі-продажу і документи, пов'язані з фінансуванням компанії, а також юридичний супровід процесу підготовки трансакції до закриття.

Команда Sayenko Kharenko працювала над цим проектом у складі юристів Юлії Волошко, Ивана Комахи, Олександра Николайчика і радника Віталія Кравченка під керівництвом партнера Владимира Саенко.

Галузева команда Sayenko Kharenko регулярно супроводжує найбільші угоди в аграрному секторі за участю ведучих агропромислових українських компаній.

АТ "Колос" спеціалізується на виробництві неочищених рослинних олій і жирів і продуктів борошномельної промисловості і є одним з найбільших виробників нерафінованої соняшникової олії в Україні. Glencore International AG - одна з найбільших у світі трейдинговых компаній. Займається виробництвом, постачанням, переробкою, транспортуванням, зберіганням різної продукції : металів, мінералів, енергетичних і агропромислових продуктів.

За інформацією прес-служби Sayenko Kharenko.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини