Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кращі автори видання "ЮРИСТ & ЗАКОН" отримали свої нагороди

2 березня 2012, 11:48
461
3
Автор:
Реклама

"Редакція "ЮРИСТ & ЗАКОН" ставить перед собою досить амбітну мету - створити краще в Україні профільне юридичне видання. Видання, яке кожен український юрист успішно використовуватиме у своїй практичній діяльності. Але без наших авторів нам ніколи не досягти цієї мети. Саме ви можете вільно говорити про те, що в конкретний момент важливо для юристів-практиків. Ми вас виділили з сотень наших авторів як найбільш активних і кваліфікованих професіоналів, чиї матеріали завжди затребувані серед колег"- відкрив церемонію нагородження головний редактор видання Олександр Попов.

Заслужену вдячність і пам'ятний знак від імені видання "ЮРИСТ & ЗАКОН" і компанії "ЛІГА: ЗАКОН" отримали 10 постійних авторів тижневикачиї матеріали мали найбільшу практичну цінність для юристів. На рахунку кожного з відмічених - більше 10 публікацій упродовж 2011 року, і усі вони були високо оцінені читачами, послуживши як керівництвом до дії, так і приводом для дискусій.

Пам'ятні знаки були вручені наступним авторам:

Віктор Мороз

Віктор Мороз керівний партнер "Правової гільдії "ВикториАл" для якого це вже друга підряд вдячність видання "ЮРИСТ & ЗАКОН" і чиї матеріали стабільно демонструють високу компетентність в широкому крузі питань юриспруденції. Наприклад, в статті "Приватна власність і право виконавців накладати арешти в позасудовому порядку на засоби і цінності боржника" (що вийшла у вересні 2011 року) розказано про практику застосування нових правил старанного виробництва і можливості захисту своїх законних інтересів (як для кредитора, так і для боржника), що відкриваються.

Кирило Казак

Кирило Казак, партнер ЮК "КПД консалтинг" постійний автор тижневика "ЮРИСТ & ЗАКОН" з карно-процесуальних питань, чиї матеріали присвячені дієвим рецептам захисту прав бізнесу від зловживань держорганів. Так, варто відмітити статтю "Зняття інформації з каналів зв'язку (Інтернет) ", в якому детально проаналізовані повноваження правоохоронців в цій сфері і дані рекомендації по оскарженню незаконних дій.

Ганна Воеводина, юрист компанії HEAD Hunter, кращий автор рубрики "Правові реалії", присвяченою опису реальних практичних ситуацій і їх дозволу, з опорою на досвід автора. Найбільш активну реакцію читачів викликала стаття "Фантомні акції як ефективний спосіб мотивації персоналу", в якій були розкриті особливості правового супроводу такого ще не типового для України явища.

Костянтин Пильков, керівний партнер ЮФ Cai & Lenard чиї матеріали незмінно викликали живу реакцію читачів тижневика "ЮРИСТ & ЗАКОН" завдяки сплаву глибини і простоти викладу. Прекрасний приклад сказаному - матеріал "Виводи ВСУ обов'язкові, але давати їх абсолютно не обов'язково", в якому була дана оцінка змінам в повноваженнях Верховного Суду України.

Костянтин Пильков

Іван Юрченко, старший юрист ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" один з кращих в Україні фахівців з податкового права, регулярно освітлюючий проблеми цієї сфери у виданні "ЮРИСТ & ЗАКОН". Його матеріал "Нові повноваження податківців, або ДПС unlimited", що вийшов на початку минулого року, допоміг багатьом читачам правильно підготуватися до нових методів роботи податківців в 2011 році.

Олена Зайцева, юрист ЮФ Cai & Lenardкращий автор з тематики корпоративного права, чиї матеріали, зокрема з питань реєстрації і ліквідації підприємств, завжди містять глибокі теоретичні висновки і практичні рекомендації по їх застосуванню. Кращий приклад, мабуть, - стаття "Мовчазна ліквідація", в якій проаналізована нова спрощена процедура ліквідації підприємств і чітко виділені її "підводні камені", які можуть надати держорганам можливості для зловживань.

Олена Зайцева

Ганна Яренко, юрист ЮФ AstapovLawers ще один постійний експерт з питань податкової тематики, у своїх матеріалах що ділиться дієвими рецептами захисту інтересів бізнесу в стосунках з податковими органами. Показовий її матеріал "Перспективи розвитку малого і середнього бізнесу у світлі нових податкових правил", що вийшов в листопаді минулого року. У статті давалися рекомендації по роботі упрощенцев після набуття чинності з 1 січня нових норм Податкового кодексу.

Крім того, серед лауреатів:

Володимир Мисечко, керівний партнер ЮФ "Мисечко і партнери""ЮРИСТ &, що регулярно публікує у виданні; ЗАКОН" матеріали, присвячені питанням захисту прав громадян. Особливо запам'яталася читачам стаття "НДФЛ по Податковому кодексу", в якій детально були розглянуті особливості нових правил регулювання цього податку.

Юлія Палило, керівний партнер ЮФ "ЮСТ Украина"активно освітлююча різні питання у своїх матеріалах, серед яких необхідно особливо виділити статті, присвячені судовому процесу. Так, в матеріалі "Касація: за ким останнє слово"? детально проаналізований вплив Рішення КСУ про тлумачення терміну "найвищий судовий орган" на роль ВСУ в конкретних судових розглядах.

Ярослава Оника, партнер ЮФ "Кибенко, Оника і партнери"чиї статті присвячені питанням земельних стосунків, сільського господарства і екологічного права. Особливо варто відмітити той, що вийшов в квітні 2011 року матеріал "Перевірки Госэкоинспекции : права і повноваження", містить рекомендації по правильній зустрічі перевіряючих з цього органу.

"ЮРИСТ & ЗАКОН" - професійне щотижневе електронне аналітичне видання для юристів усіх рівнів і напрямів діяльності в питаннях практичного застосування права в діловому житті.

Видання "ЮРИСТ & ЗАКОН" є інформаційно-аналітичним ресурсом інформаційно-правових систем ЛІГА :ЗАКОНяким довіряють більше 160 тисяч фахівців з усієї України.

За інформацією ЛІГА :ЗАКОН

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини