Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відбувся дев'ятий турнір по спортивному покеру серед юристів

1 березня 2012, 09:56
220
0
Реклама

Як і раніше, турнір проходив за правилами Texas Hold'em NL, Freeze - out. Buy - in складав 350 грн., а загальний призовий фонд турніру був зафіксований на рівні 30% від Buy in. На цьому турнірі організатори вирішили зробити можливість тих, що докупали (Rebay) до першої перерви по 350 грн. Оскільки вісім учасників скористалися цією можливістю, призовий фонд був значно збільшений.

Відмітною особливістю і сюрпризом цього турніру став також розподіл місць у фіналі. За підсумками 14 рівнів за право бути побеителем змагалися виключно представники прекрасної половини. У напруженій боротьбі з досвідченим гравцем Людмилою Семиног ("Потапенко і партнери") перемогу отримала незмінний учасник усіх турнірів Наталія Шиманскаязібравши також 5 фишек-терминатор. Відразу за дівчатами в турнірній таблиці опинився Володимир Потапенко ("Потапенко і партнери")який зайняв третє місце.

У турнірі також взяли участь Артур Резнидо ("Різник і партнери"), Олексій Поволоцкий ("ДТЕК"), Олексій Коминарец (Integrites), Наталія Колесниченко ("Потапенко і партнери") Олег Рашковский ("Укррезерв"), Сергій Комберянов ("Истил Менеджмент"), Володимир Деревянчук ("Деревянчук і партнери"), Віктор Чернышов (MVP Legal Group)а також організатор турніру Гліб Дугин.

Спортивний покер - це інтелектуальна гра, в якій гравці змагаються один з одним, за затвердженими в установленому порядку правилами, в умінні, майстерності прораховувати різноманітну вірогідність і шанси, оцінювати тактику і стратегію гри супротивника.

Медіа-агентство Kiev Leading Media поздоровляє усіх призерів дев'ятого турніру по спортивному покеру серед юристів і виражає щиру вдячність усім медіа і інформаційним партнерам заходу.

Джерело: Юридичний прес-клуб

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини