Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АК "Правочин" представила інтереси Черкаського річкового порту

23 лютого 2012, 15:06
171
0
Реклама

У лютому 2012 року постановою Київського апеляційного адміністративного суду була задоволена апеляційна скарга ПАО "Черкаський річковий порт" на постанову Черкаського окружного адміністративного суду від 02.08.2011 року. Останнє - скасовано, а позов ПАО "Черкаський річковий порт" про визнання неправомірним і відміні рішення інспекції про застосування економічних санкцій за порушення дисципліни цін на суму близько 1 млн. гривен - задоволений.

У рамках вказаної суперечки адвокатам АК "Правочин" вдалося довести, що в господарській діяльності порту по розвантаженню автотранспорту і вантаженню вантажу на судно повинна використовуватися ставка 1-ої категорії Збірки тарифів на комплекс робіт, які пов'язані з обробкою вантажів в портах України. У теж час, правомірність застосування ставки 1-ої категорії спричинила відсутність порушення державної дисципліни цін, на чому наполягали представники Державної інспекції з контролю за цінами.


Підготовку правової позиції у справі і судове представництво здійснювали старший юрист АК "Правочин" Сергій Дзюбенко і керівний партнер АК "Правочин" Олександр Онищенко.

За інформацією АК "Правочин"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини