Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" виступила консультантом в угоді з придбання агрохолдинга

15 лютого 2012, 15:59
149
0
Автор:
Реклама

В результаті вказаної угоди Alpcot Agro стала глобальною сільськогосподарською компанією, під контролем якої знаходиться близько 280 000 га землі в Росії і Україні. В процесі придбання компанія Alpcot Agro також провела залучення капіталу на суму $ 20 млн шляхом додаткового випуску акцій на Стокгольмській фондовій біржі NASDAQ First North.

ЮФ " Василь Кисиль і Партнери" виступила українським юридичним радником Alpcot Agro і провела усебічний правовий аудит українських компаній групи Landkom і їх сільськогосподарських активів. Юридична експертиза охопила п'ять основних діючих українських дочірніх компаній, вибіркову перевірку договорів оренди землі, а також податкових, регуляторних, судових і фінансових аспектів українського бізнесу групи Landkom. ВКП також консультували Alpcot з різних транзакційних питань, у тому числі по отриманню дозволу на економічну концентрацію, регулюванню земельних стосунків в Україні і так далі

Команда ВКП, що працювала над цим проектом, включала керівника практики нерухомості і будівництва Олега Алешинарадника фірми Олександра Бородкинаюристів Ганну Сисецкую, Вікторію Балюк і Романа Рябенко.

За інформацією прес-служби ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини