Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Salans виступили юридичним радником банків по кредиту 150 млн доларів

3 лютого 2012, 15:47
243
0
Автор:
Реклама

Міжнародна юридична фірма Salans консультує кредиторів про надання синдикованого кредиту на суму 150 мільйонів доларів США для ЗАТ "Креатив". Кредиторами в цій транзакції виступили АКБ "Укрсоцбанк" (входить до групи UniCredit), Erste Group Bank AG і ВТБ Банк (Австрія). UniCredit Bank AG і ВАТ "Укрсоцбанк" виступили уповноваженими організаторами і агентами.

Кредитна лінія передбачає надання двох підтверджених короткострокових траншей з щорічним продовженням терміну кредиту. Залучені кошти будуть використані для фінансування сезонної програми закупівлі насіння соняшнику, його зберігання і переробки в соняшникову олію. Як кінцевий продукт, соняшникова олія буде реалізована як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку України.

Команду юристів в цьому проекті очолила Наталія Селякова (партнер, Київ) за підтримки Матеуша Тожицьки (Mateusz Toczyski, партнер, Варшава), Роджера Велленса (Roger Vallance, радник, Лондон), Олесі Жмак (юрист, Київ) і Дениса Кульгавого ( помічник юриста, Київ). Юристи Salans зробили повну юридичну підтримку в цій транзакції, включаючи підготовку кредитного договору і документації по забезпеченню.

За інформацією прес-служби Salans.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини