Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Sayenko Kharenko - юридичний радник банків у зв'язку з реструктуризацією заборгованості "Интерпайп"

2 лютого 2012, 17:17
376
0
Автор:
Реклама

Юридична фірма Sayenko Kharenko виступила юридичним радником банків ING, Citibank і Unicredit ("Кредитори") у зв'язку з реструктуризацією заборгованості групи "Интерпайп", провідного виробника сталевих труб в Східній і Центральній Європі ("Позичальник"). Трансакція на загальну суму 1,2 млрд. доларів США стала найбільшою реструктуризацією у індустріально-промисловій галузі України. Проект включав реструктуризацію заборгованості компаній групи у більш ніж 10 юрисдикціях (Україна, Росія, Великобританія, США, ОАЭ, Британські Віргінські острови, Швейцарія, Казахстан, Кіпр та ін.).


Команда Sayenko Kharenko працювала над цим проектом у складі партнерів Михайла Харенко і Назара Чернявскогостаршого юриста Олександра Ольшанскогоа також юристів Ігоря Лозенко і Ірини Бакиной.

Коментуючи цю трансакцію, Н. Чернявский відмітив: "Це одна з найбільших боргових реструктуризацій в Україні і на даний момент найбільша реструктуризація в промисловому секторі. Проект припускав необхідність розробки трансакциональных документів, положення яких повинні ефективно працювати у більш ніж 10 юрисдикціях, а також розробку інноваційних схем фінансування і забезпечення з метою погашення кредиту, наданого для введення в експлуатацію нового сталеливарного заводу в Україні".

З боку Кредиторів Sayenko Kharenko виступила юридичним радником по українському праву, а Allen & Overy - по англійському праву. З боку Позичальника юридичним радником по українському праву виступили Avellum Partners, а по англійському праву - Baker Botts і Linklaters.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини