Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Sayenko Kharenko повідомляє про підвищення юристів на посаді

2 лютого 2012, 16:29
620
0
Автор:
Реклама

Наталія Микольская спеціалізується по усьому спектру питань у сфері міжнародної торгівлі, включаючи трансграничні торгові угоди і договірну структуризацію, торгове фінансування, агентське представництво і дистрибуцію, франчайзинг та ін. Наталія консультує клієнтів з питань торгових розслідувань (антидемпінгових, компенсаційних і спеціальних захисних розслідувань), представляючи інтереси як експортерів, так і національних виробників. Вона також регулярно консультує транснаціональні корпорації і українські компанії з питань застосування правил СОТ в Україні, а також має унікальний досвід представлення інтересів бізнесу у рамках процедури урегулированяи суперечок СОТ. Наталія Микольская є експертом Інституту Міжнародної Дистрибуції (InternationalDistributionInstitute) з питань франчайзингу в Україні; входить в п'ятірку кращих юристів у сфері міжнародної торгівлі, згідно Ukrainian Law Firms 2011; рекомендована The International Who's Who of Trade & Customs Lawyers 2010 і The International Who's Who Legal : CIS 2011 in Trade & Customs.

Олена Перепелинская

Олена Перепелинская є визнаним фахівцем у сфері міжнародного комерційного арбітражу. Олена представляла інтереси клієнтів у більше 50 арбітражних розглядах по різних арбітражних регламентах (МКАС і МАК при ТВП України, МКАС при ТВП РФ, GAFTA, ICC, LCIA, LMAA, SCC, ЮНСИТРАЛ) з місцем арбітражу у Відні, Києві, Лозанні, Лондоні, Москві, Парижі і Стокгольмі. Олена є членом Англійського Королівського інституту арбітрів (MCIArb) і включена в списки рекомендованих арбітрів Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті Румунії, Вільнюського комерційного арбітражного суду, Казахстанського міжнародного арбітражу, третейського суду при Асоціації українських банків. Олена Перепелинская також регулярно представляє інтереси клієнтів в пов'язаних з арбітражем судових розглядах в Україні.

"Посадові призначення Наталії і Олени - це визнання їх значного внеску у розвиток нашої клієнтської бази і практик. Ми твердо упевнені, що їх досвід і професіоналізм допоможуть нам відповідати вимогам ринку в цих вузькоспеціалізованих сферах практики",-повідомив Михайло Харенкокерівний партнер Sayenko Kharenko.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини