Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Гвоздий і Оберкович" - юридичні радники Fracasso SpA в Україні

25 січня 2012, 17:16
198
0
Реклама

Юристами фірми надані консультації відносно установи дочірньої компанії Fracasso Industries Ukraine і її філій з відповідною розробкою системи корпоративного управління. Були підготовлені також роз'яснення і рекомендації по податковому плануванню, трудовому законодавству, розробці схеми постачання виробничої сировини і реалізації готової продукції.

Команда юристів забезпечила підготовку і організацію усього процесу стосовно ввезення виробничих ліній, включаючи детальний аналіз митного і податкового законодавства. Найближчим часом новостворена компанія почне в Україні свою діяльність по виробництву дорожнього обгороджування і реалізацію продукції в країнах Євросоюзу.

З боку ЮФ "Гвоздий і Оберкович" проект супроводжували старші юристи Максим Лебедев і Тарас Розпутенко під керівництвом партнера Сергія Оберковича.

Відмітимо, що група компаній Fracasso SpA, провідний європейський виробник металевих конструкцій, що захищають, є міжнародною мережею з центральним офісом в Італії. Представництва компанії успішно працюють в Німеччині, Греції, Румунії, Алжірі, Індії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини