Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ірина Дбайлива узяла під особистий контроль розслідування незаконної діяльності "Доктора Пі"

25 січня 2012, 11:22
266
0
Автор:
Реклама

Народний депутат, член парламентського комітету з питань правосуддя Ірина Дбайлива виплатить особисту грошову премію львівській газеті "Експрес" за серію публікацій у рамках журналістського розслідування про незаконну діяльність "професора" Слюсарчука. Про це вона заявила під час круглого столу  "Андрій Слюсарчук : аферист або маніяк-вбивця"?  у Інституті Горшенина. Народний депутат підкреслила, що "саме завдяки цьому розслідуванню вдалося зупинити серію злочинів псевдохірурга". Планується створити оргкомітет премії за краще журналістське розслідування і зробити її регулярною.

Також И. Дбайлива відмітила, що готова зробити юридичну допомогу сім'ям, постраждалим від діяльності цього афериста : "Я надаватиму усю необхідну допомогу, і вже сьогодні відправлю депутатські запити до усіх правоохоронних органів, щоб тримати це розслідування на особистому контролі і не дозволити уникнути покарання. Поки мені незрозуміло, чому Слюсарчуку інкримінують підробку документів і шахрайство, а не говорять про тяжчі злочини - вбивства і педофілію".


Народний депутат також виступила з ініціативою створення тимчасовій слідчій комісії у Верховній Радіяка зайнялася б розслідуванням справи Андрія Слюсарчука.

За інформацією прес-служби Ірини Дбайливої.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини