Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮК "Правовий Альянс" стала юридичним радником двох фармацевтичних компаній

23 січня 2012, 17:27
279
0
Автор:
Реклама

На початку 2012 року юридична компанія "Правовий Альянс" була обрана офіційним галузевим юридичним агентством фармацевтичної компанії EU Pharmaciaа також юридичним радником представництва найбільшої канадської фармацевтичної компанії Apotex у Україні.

"Ми раді бачити серед наших клієнтів EU Pharmacia, - прокоментував початок співпраці з EU Pharmacia партнер "Правового Альянсу" Ілля Костин. - Тепер ми зможемо продемонструвати нашому клієнтові неперевершену якість послуг нашої компанії і дати упевненість у безпеці бізнесу на території України".
За словами партнера Олексія Бежевца"Правовий Альянс" гордиться можливістю супроводжувати діяльність Apotex в Україні. "Ми чекаємо багато цікавої роботи. З перших днів співпраці з представництвом у нас встановився конструктивний діалог".

EU Pharmacia - польська компанія, що більше двадцяти років надає свою продукцію на ринку безрецептурных лікарських засобів, а також що входить в п'ятірку лідируючих фармкомпаній Європи, що роблять безрецептурные препарати. Apotex - велика канадська компанія, що здійснює розробку нових виробничих технологій, методик синтетичної і аналітичної хімії, продукція експортується в 115 країн світу.

За інформацією прес-служби ЮК "Правовий Альянс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини