Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи карати Власенко за порушення правил адвокатської етики, вирішить київська КДКА

23 січня 2012, 11:00
171
0
Автор:
Реклама

Вища кваліфікаційна комісія адвокатури при Кабміні передала для перевірки інформації викладеній в приватній постанові Печерського районного суду м. Києва у відношенні Сергія Власенконародного депутата України, захисника Юлії Тимошенко у кримінальній справі, в київську міську Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури. Відповідне рішення було прийняте ВККА на засіданні 20 січня 2012 року.

Хоча адвокатське свідоцтво С. Власенко припинене, Печерський суд угледівши в його діях ознаки порушення правил адвокатської етикивизнав доцільним ухвалити приватна постанова, яку направив на адресу львівської обласний КДКА з проханням просив комісію вивчити обставини справи і прийняти відповідне рішення. Відмітимо, що останнім часом в кваліфікаційних комісіях склалася практика, що за грубі порушення правил адвокатської етики, допущених особою, що має право на заняття адвокатською діяльністю, при виступі не адвокатом, адвокат може притягати до відповідальності.

Але, оскільки львівська КДКА ще не сформована для дотримання термінів розгляду приватної постанови, його зрадили для розгляду в київську міську КДКА, в територіальній юрисдикції якої фактично проживає і працює С. Власенко.

Джерело: ВККА.ні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини