Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд заборонив подвійний продаж елітного житла в столиці

18 січня 2012, 12:44
343
0
Автор:
Реклама

Рішенням суду задоволений позов Міжнародної інвестиційної компанії "Интеринвестсервис" (МИК "ИСИ") до замовника будівництва ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Интербудинвест". Незаконний подвійний продаж семи квартир у будинку по вул. Автозаводська 29-А зупинена.

Суд встановив, що договором про спільне інвестування у будівництво будинку, ув'язненим між позивачем і відповідачем в 2005 році, була закріплена процентна доля кожного учасника в спільному майні. У документі вказані номери і площі семи квартир, які отримував у власність МИК "ИСИ". Планова здача будинку в експлуатацію в 2008 році не відбулася: ТОВ "Интербудинвест", як замовник і оператор будівництва, не забезпечив достатнього фінансування. Для продовження будівництва і погашення своєї заборгованості відповідач передав частину квартир у власність генеральному підрядникові, а ще частину продав юридичним і фізичним особам.

Проаналізувавши усі наявні документи, суд визнав законні майнові права МИК "ИСИ" в повному об'ємі. Це судове рішення є позитивним прецедентом.

За інформацією прес-служби Міжнародної інвестиційної компанії "Интеринвестсервис".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини