Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст начал перевірки діяльності арбітражних керівників

3 січня 2012, 11:28
142
0
Автор:
Реклама

Впродовж першого півріччя Мінюст перевірить діяльність більше півтора сотень арбітражних керівників (з близько 2,8 тис. арбітражних керівників, що здійснюють діяльність в Україні). Перевірки здійснюватимуться в усіх регіонах країни головними управліннями юстиції Міністерства юстиції, на які покладені повноваження територіальних органів з питань банкрутства.

В ході планових перевірок перевірятиметься дотримання арбітражними керівниками ліцензійних умов діяльності (відповідні ліцензійні умови були затверджені Мінюстом в жовтні 2011 року.)

Крім того, Міністерство юстиції перевірить відповідність документів, на підставі яких арбітражний керівник здійснює свою діяльність, вимогам чинного законодавства.

Нагадаємо, Міністерство юстиції було визначене головним органом в системі центральних органів виконавчої влади по формуванню і забезпеченню реалізації державної політики з питань банкрутства Указом Президента України від 6 квітня 2011 № 395/2011. Перші рішення про видачу ліцензій на здійснення господарської діяльності арбітражного керівника були прийняті Мінюстом у кінці листопада 2011 року. До цього ліцензії арбітражних керівників видавав Державний департамент з питань банкрутства.

За інформацією прес-служби Міністерства юстиції України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини