Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банкіри проти заборони в рекламі інформації про відсотки по депозитах

29 грудня 2011, 13:50
113
0
Автор:
Реклама

Асоціація Український Кредитно-банківський Союз в цілому позитивно оцінила проект Закону, що стосується реклами у сфері фінансових послугпроте пропонує не забороняти обнародування в рекламі інформації про відсотки по депозитах.

На думку асоціації, ці дані помилково віднесені законопроектом у відомості про майбутні прибуткихоча насправді йдеться про умови надання фінансових послуг. Крім того, експерти асоціації відмітили, що ця інформація є достовірною і надається з метою спрощення вибору депозитних програм споживачами финуслуг. Також асоціація пропонує конкретизувати форму обнародування в рекламі финуслуг реєстраційних цих фінустанов.

УКБС читає, що без інформації про відсотки, які гарантуються депозитними програмами, реклама повністю втрачає свою ефективність. Оскільки фактично зводиться до іміджевої реклами банку, а не конкретного фінансового продукту, який він пропонує.

Нагадаємо, законопроектом № 9469, передбачено введення норм по захисту прав споживачів фінансових послуг від недобросовісної реклами.

Джерело: УНН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини