Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ розібрався з орендними ставками для аптек

20 грудня 2011, 17:21
157
0
Реклама

Такі вимоги були висунені в ході робочого візиту першого заступника Голови АМКУ Юрія Кравченка у Кіровоградську область.
Зокрема, йдеться про рішення від 25.03.2011 № 196 "Про внесення змін до додатка 2 Методики розрахунку і встановлення орендних ставок за використання майна комунальної власності територіальної громади міста Александрії".

Так, цим рішенням міськрада встановила орендні ставки за використання нерухомого майна під розміщення аптек, аптечних пунктів і кіосків в приміщеннях комунальних лікувально-профілактичних установ у розмірі 100%.

Разом з цим, рішенням передбачено, що за використання нерухомого майна під розміщення аптек, що реалізовують готові ліки, окрім аптек, аптечних пунктів і кіосків в приміщеннях комунальних лікувально-профілактичних установ, орендна ставка складає 20%.

АМКУ вважає, що такі дії міської ради мають негативний вплив на конкуренцію, можуть привести до скорочення в стаціонарних лікувальних установах міста Александрії асортименту лікарських засобів і виробів медичного призначення і ріст роздрібних цін на них. У свою чергу, це може погіршити рівень обслуговування пацієнтів, що знаходяться на стаціонарному лікуванні.

За запитом АМКУ міськрада Александрії припинила антиконкурентні дії.

За інформацією АМКУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини