Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державна старанна служба відкрила власний сайт

16 грудня 2011, 12:17
295
0
Реклама

На сайті представлена інформація, що відбиває основні напрями діяльності ГИС : нормативні документи, плани роботи, звітність, анонси, оголошення, новини.

Відвідувачі ресурсу також можуть ознайомитися з роботою і структурою органів ГИС, дізнатися інформацію про керівництво, структуру центрального апарату, адреси територіальних органів, отримати інформацію довідкового характеру і прочитати коментарі фахівців на питання, що найбільш цікавлять громадян.

Крім того, на веб-сайті ГИС є присутнім модуль "Запит на отримання публічної інформації", за допомогою якого будь-яка фізична або юридична особа може здійснити запит на отримання інформації безпосередньо через інтернет. Цей запит буде отриманий, зареєстрований і оброблений в такому ж режимі як і звернення, що направляються поштою, факсу або телефону. Обличчя, яке відправило такий заріс, отримає відповідь у визначений законом термін.

На веб-сайті працює пошукова система. Як відомо, ГИС створили у зв'язку з реформуванням системи центральних органів виконавчої влади відповідно до Указу Президента України від 9 грудня 2010 року № 1085 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади". Згідно з Указом, ГИС є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується через міністра юстиції.

За інформацією Міністерства юстиції України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини