Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

САУ створив власний робочий гурт стосовно реформи адвокатури

29 листопада 2011, 10:55
198
0
Автор:
Реклама

Правління Союзу адвокатів України створило власну робочу групу з вивчення спільного укладення Венеціанській комісії і дирекції з питань правосуддя і людської гідності у складі Генеральної Дирекції з прав людини і верховенства права Ради Європи на проект Закону України "Про адвокатуру і адвокатську діяльність", затвердженого на 88-ій Пленарній сесії венеціанської комісії 14 - 15 жовтня 2011 року.

Роботою групи керуватиме голова законопроектной комісії САУ Аліна Бирюкова. До складу групи увійшли учені-адвокати і адвокати, що займаються дослідженнями з питань реформування і розвитку адвокатури, а саме: Володимир Маслов (заступник голови робочої групи), Ігор Бакалец, Лариса Величко, Радмила Гревцова, Руслан Гура, Олександр Дроздов, Олена Захарова, Антоніна Каткова, Іван Климюк, Олена Костюченко, Всеволод Курдюков, Ольга Кучинская, Марія Островская, Антон Стебелев і Олена Яновская.

Нагадаємо, 23 листопада 2011 року Президент України створив робочий гурт по реформуванню адвокатури і прокуратури.

За інформацією САУ.

Про перспективи реформування української адвокатури читайте в матеріалі "ЮРЛИГИ" "Реформа адвокатури : "свято наближається".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини