Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Асоціація Global Law Experts відмітила партнера AstapovLawyers

18 листопада 2011, 14:14
135
0
Автор:
Реклама

Пана Мальского оцінили за професіоналізм і глибокі знання у сфері корпоративного права. Слід зауважити, що юристи, які входять до складу Global Law Experts, рекомендуються дослідницькою групою або діючим членом, а потім затверджуються правлінням. Процес акредитації GLE відбувається виключно на запрошення.
Напередодні Олег Мальский був номінований в якості експерта у сфері злиття і поглинань в Україні.
Global Law Experts - єдина організація, яка рекомендує тільки одного юридичного експерта в кожній з основних областей практики і країн окремо щоб уникнути повторення, конкуренції і порівняльних досліджень при виборі зовнішнього адвоката. Організація також проводить Global Law Experts Awards, які відмічають кращі компанії, що демонструють чудові результати у рамках юридичної професії.

Відмітимо, раніше GLE удостоїла високої честі і визнання в якості експерта у сфері арбітражного права в Україні Андрія Астапова, Керівного партнера Міжнародної юридичної групи AstapovLawyers.
Крім того, нещодавно МЮГ AstapovLawyers була визнана переможцем Global Law Experts Awards 2011 і була названа кращою юридичною фірмою у сфері вирішення суперечок в 2011 році в Україні.

По матеріалах прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини