Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначена періодичність перевірок торговців біопаливом і біогазом

4 листопада 2011, 12:58
784
0
Реклама

Уряд ствердило критерії, по яких оцінюється міра ризику від здійснення підприємницької діяльності по торгівлі рідким паливом з біомаси (окрім біоетанолу) і біогазом. Залежно від цих критеріїв визначається міра ризику осіб, що здійснюють таку діяльність, і періодичність їх планових перевірок з боку органів Минэнергоугля, що видає ліцензії на цей вид діяльності.

Критеріями "ризикової" визначені об'єм продажу рідкого палива з біомаси і біогазу і вид такого палива/біогазу.

До суб'єктів з високою мірою ризику віднесені особи, що здійснюють торгівлю біогазом (у тому числі біоводнем).

До суб'єктів з середньою мірою ризику віднесені особи, що здійснюють торгівлю спиртами (окрім біоетанолу) в об'ємі більше 10 000 декалітрів у рік і торгівлю отриманими на підставі спиртів синтетичними продуктами, які використовуються як паливо або компоненти палива в об'ємі не менше 1 000 тонн в рік.

До суб'єктів з незначною мірою ризику віднесені суб'єкти, що здійснюють торгівлю спиртами в об'ємі до 10 000 декалітрів у рік; отриманими на підставі спиртів синтетичними продуктами в об'ємі менше 1 000 тонн в рік; соняшниковою олією і іншими видами біопалива.

Відповідно, планові перевірки облич з високою мірою ризику проводитимуться не частіше за раз в рік. З середньою - не частіше за раз в два роки. З низькою - не частіше за раз в три роки.

Документ набув чинності учора, 3 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини