Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

AstapovLawyers проконсультували Terex Group з питань придбання компанії Demag Group

31 жовтня 2011, 15:46
129
0
Реклама

МЮГ AstapovLawyers виступила юридичним консультантом Terex Group з питань законодавства України в процесі придбання компанії Demag Group, великого виробника кранів, за 900 млн. дол. США. Об'єм робіт, що виконуються фахівцями фірми, включав оформлення злиття в Антимонопольному комітеті України, а також консультації з транзакції.
Угода була спочатку ініційована як поглинання компанії Demag Group в Німеччині і США з наступною публічною офертою від Terex і прийняттям компанією Demag запропонованих умов. Такі обставини зажадали відповідних юридичних дій у рамках антимонопольного законодавства.
Олег Мальскийпартнер AstapovLawyers, прокоментував: "Ми гордимося співпрацею з такими авторитетними компаніями, який Terex, безумовно, являється. Наш глибокий досвід у сфері міжнародних угод по злиттю і поглинанням дозволяє нам надавати своєчасні і ефективні рішення для наших клієнтів".
Terex Corporation - світовий виробник техніки і лідер в чотирьох сегментах: повітряні робочі платформи, будівництво, крани і обробка матеріалів. Глобальний оборот компанії склав 3 304,7 млн. євро в 2010 році. Компанія пропонує широкий спектр устаткування для різних сфер промислової діяльності і будівництва. Акції компанії котируються на Нью-йоркській фондовій біржі.
Demag Group - німецька корпорація, акції якої котируються на регульованому ринку Франкфуртської фондової біржі, глобальний оборот компанії склав 931,3 млн. євро в 2010 році. Demag робить промислову продукцію (крани, портові крани і так далі) і надає супутні послуги.

За інформацією прес-служби AstapovLawyers

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини