Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Gide Loyrette Noel виступила експертом по впровадженню політики ГЧП

31 жовтня 2011, 10:19
157
0
Реклама

Конференція була організована у рамках реалізації проекту "Програма розвитку державно-приватного партнерства" (Р3 DP) за підтримки США Агентства по міжнародному розвитку (USAID), комітету Верховної Ради України з питань промислової, регуляторної політики і підприємництва, а також Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Метою заходу була презентація і обговорення практичного досвіду і основних напрямів в розвитку ГЧП в Україні. Серед учасників конференції були представники державних органів України, міжнародних фінансових установ, USAID і інші донори.

Під час конференції Gide Loyrette Noel представила результати огляду правового регулювання ГЧП в Україні, підготовленого за запитом Р3 DP. Огляд включав наступні питання: порівняння структури і змісту державно-приватних партнерств в Україні з міжнародною практикою і досвідом, основні рекомендації і пріоритетні шляхи реалізації цих рекомендацій.

Gide Loyrette Noel виклала у своєму огляді і представила на конференції аналіз нормативно-правової бази України, а також досвід консультування міжнародних інвесторів по численних інвестиційних проектах в Україні і за кордоном. Gide Loyrette Noel розкрила свій міжнародний досвід по консультуванню інвесторів, урядів і міжнародних фінансових установ відносно проектів ГЧП як в розвинених, так і таких, що в розвиваються країнах. Крім того, були представлені досвід і знання Gide Loyrette Noel, придбані під час аналізу чинного законодавства по ГЧП і концесіях в 27 країнах, в яких працює Європейський Банк Реконструкції і Розвитку, у тому числі і в Україні.

Зважаючи на комплексний підхід і детальний аналіз, на підставі якого був складений огляд, очікується, що практичні рекомендації по створенню і впровадженню ефективної політики ГЧП будуть використані для підготовки державної стратегії розвитку ГЧП і для внесення відповідних змін до законодавства України.

Юридичний огляд ГЧП представили експерти компанії Gide Loyrette Nouel по ГЧП Джон Крозерспартнер (Париж), і Олена Стасикюрист (Київ).

Інформація прес-служби Gide Loyrette Noel

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини