Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чадборн представили інтереси 28 міжнародних кредиторів Кредитпромбанка

25 жовтня 2011, 14:43
174
0
Реклама

"Чадборн энд Парк ЛЛП" понад два роки представляє інтереси групи з 28 міжнародних фінансових установ у зв'язку з реструктуризацією заборгованості публічного акціонерного товариства "Кредитпромбанк" у розмірі 400 мільйонів доларів США. 23 вересня частина консолідованого боргу Кредитпромбанка, що перевищує 100 мільйонів доларів США, була конвертована в 47,783 відсотків акцій Кредитпромбанка, і таким чином, була завершена основна частина реструктуризації. Робота над виконанням інших умов реструктуризації все ще триває.

Конвертировав заборгованість в таку істотну частину в статутному капіталі банку, група кредиторів зміцнила баланс Кредитпромбанка, одного з самих великих банків України, і сподівається сприяти створенню міцнішої і конкурентоздатнішої фінансової установи.

Реструктуризація заборгованості Кредитпромбанка є однією з найбільших і комплексних угод в країнах СНД за останній час.

Для роботи над проектом Чадборн підібрав команду юристів різної спеціалізації з київського, московського і лондонського офісів. Керуючий директор московського офісу і партнер Дженнифер Хандз і міжнародний партнер київського офісу Олег Мазур працювали над структуризацією угоди і також вели переговори відносно необхідної фінансової документації, а партнер лондонського офісу Чарез Голвала продовжує керувати корпоративною роботою, необхідною для конвертації заборгованості в акції банку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини