Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮФ "Ильяшев і Партнери" виступить генеральним партнером круглого столу на тему "Як утримати відплив українського капіталу за кордон"

24 жовтня 2011, 14:57
303
0
Реклама

У рамках заходу виступлять доповідачі провідних фірм України, Англії, Кіпру, а також представники державного сектора. Буде організована предметна дискусія, присвячена специфіці українського і міжнародного права, її впливу на моделі партнерських стосунків в Україні і за кордоном, вибору юрисдикції при укладенні угод M&A та ін.

"Широкий досвід ЮФ "Ильяшев і Партнери" у врегулюванні партнерських стосунків власників українських компаній дозволяє зробити висновок про те, що українське законодавство не відповідає сучасним вимогам українських бізнесменів. Незважаючи на певний прогрес у сфері удосконалення правової системи за останні 10 років, законодавство все ще вимагає значних доопрацювань в цьому питанні і колосально відстає від законодавства розвинених країн", - констатує керівний партнер ЮФ "Ильяшев і Партнери" Михайло Ильяшев.

На думку пана Ильяшева, сьогодні українське корпоративне право багато в чому носить імперативний характер і не відповідає при цьому реальним взаєминам сторін. "Як наслідок, власники українських компаній, яких не влаштовують ті або інші "правила ігри", встановлені українським законодавством, задаються питанням про пошук виходу. Частенько одним з виходів є вибудовування взаємин за межами України"- відмічає пан Ильяшев. За переконанням експерта, круглий стіл - найбільш продуктивний формат для пошуку рішень і вироблення оптимальних моделей врегулювання корпоративних стосунків в Україні.

"Підтримка заходу з боку юридичної компанії, що має широкий досвід супроводу угод, - запорука його успіху. Ми розуміємо, що для українського ринку дуже важлива позиція компанії, яка володіє нормами як українського, так і іноземного права і готова дати експертизу, засновану на практиці"- підкреслює директор компанії FinPR Юрій Иванишин.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини