Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" пройшов вебинар по праву інтелектуальної власності

21 жовтня 2011, 14:52
180
0
Автор:
Реклама

12 жовтня в ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" пройшов вебинар по праву інтелектуальної власності, організований Лігою студентів Асоціації юристів України.

Вебинар провела Тетяна Кудрицкаяюрист ЮФ "Василь Кисиль і Партнери", яка розповіла представникам молодого покоління юристів, що одночасно зібралося в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові і Одесіпро деякі особливості захисту патентних прав в Україні. У вебинаре взяло участь близько 85 студентів.

Вебинар проходив в режимі двох сесій, присвячених безпосередньо докладу, а також сесій питань і відповідей. У режимі онлайн пані Кудрицкая розповіла слухачам про найбільш застосовні і ефективні юридичні механізми захисту прав на винаходи, корисні моделі і промислові зразки. В процесі розгляду основних категорій патентних суперечок в Україні Тетяна поділилася з учасниками вебинара своїми спостереженнями стосовно тих ключових аспектів, які визначають тактику і стратегію захисту порушених патентних прав. Друга сесія вебинара проходила в режимі case studies. Учасникам вебинара були запропоновані три поширені в українській судовій практиці моделі патентних суперечок на прикладі захисту патентних прав у фармацевтичній і агрохімічній галузях. Такий формат дозволив учасникам вебинара змоделювати різні ситуації, які, як правило, виникають в процесі вирішення подібних суперечок і подивитися на них, як з точки зору позивача, так і з точки зору відповідача.

Під час сесії питань і відповідей особливу зацікавленість студенти виявили до питань фіксації доказів в мережі Інтернет, перспективності "превентивних" позовів в системі захисту прав, а також відносно інших актуальних аспектів реалізації патентних прав в Україні.

За інформацією прес-служби ЮФ "Василь Кисиль і Партнери".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини