Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Sayenko Kharenko виступили радником ще одного банку за поданням кредиту компанії Kernel Group

21 жовтня 2011, 11:06
194
0
Реклама

Sayenko Kharenko виступили українським юридичним консультантом VTB Capital, сопроводжая один з банків VTB Group при наданні дворічного заставного кредиту Inerco Trade S.A., яка є дочірньою компанією Kernel Holding SA.

Кредит був наданий для поповнення оборотного капіталу Kernel Group і забезпечений поручительством Kernel Holding SA і деяких дочірніх підприємств, що входять до групи Kernel.

Команду Sayenko Kharenko, яка супроводжувала цю транзакцію, представляли: старший юрист Олександр Ольшанскийюрист Ігор Лозенкопід керівництвом партнера Назара Чернявского.

Нагадаємо, що Sayenko Kharenko також виступила українським юридичним радником трьох банків - Natixis, UBS and Raiffeisen Bank Internationalвідносно надання заставного кредиту на суму 150 млн. доларів США Inerco Trade S.Aяка є дочірньою компанією Kernel Holding SA,.

У свою чергу юридична фірма "Авеллум Партнерс" повідомила про те що вона виступила українським юридичним радником Kernel Holding SA з питань залучення від провідного європейського банку термінового кредиту у розмірі 100 мільйонів доларів США для компанії Inerco Trade S.A.яка входить до складу групи Kernel Holding SA.

За інформацією прес-служби Sayenko Kharenko

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини