Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Sayenko Kharenko проконсультували іноземних кредиторів відносно заставного кредиту у розмірі 150 млн. доларів США

20 жовтня 2011, 11:55
122
0
Реклама

Natixis, UBS AG і Raiffeisen Bank International AG виступили кредиторами суми кредиту, який був наданий до 30 червня 2012 року з метою фінансування купівлі, зберігання, транспортування і перевалки сільськогосподарської продукції, такої, як кормова кукурудза, ячмінь, рапс і соя.

Kernel Holding SA є багатопрофільною компанією, основна діяльність якої здійснюється у сфері агробізнесу і сільського господарства. Компанія займається виробництвом, переробкою і розливом бутылированного масла, і визнана провідним оператором в області надання послуг сільгоспвиробникам по зберіганню зерна на елеваторах, а також надає послуги з перевалки і експорту зерна, рослинної олії і шроту.

Команду юристів Sayenko Kharenko, які обслуговували цю угоду, представляли : старший юрист Олександр Ольшанскийюрист Ігор Лозенкопід керівництвом партнера Назара Чернявского.

Нагадаємо, що не так давно юридична фірма "Авеллум Партнерс" повідомила про те що вона виступила українським юридичним радником Kernel Holding SA з питань залучення від провідного європейського банку термінового кредиту у розмірі 100 мільйонів доларів США для компанії Inerco Trade S.A.яка входить до складу групи Kernel Holding SA.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини