Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Новий партнер приєднався до київського офісу CMS Cameron McKenna

20 жовтня 2011, 11:44
378
0
Реклама

Містер Грэм приєднався до CMS в 2010 році разом з шістьма іншими юристами корпоративної практики/практики прямих інвестицій. До 2007 року вони вели M&A трансакції, пов'язані з прямими інвестиціями, в Центральній і Східній Європі, а також на ринках, що розвиваються, в міжнародній юридичній фірмі Linklaters.

Грем має великий досвід здійснення угод в Центральній і Східній Європі, а також країнах колишнього Радянського Союзу. Він пропрацював більше 5 років в юридичній фірмі Linklaters, в основному, у складі її "леткого загону" по Центральній і Східній, а також Південно-східній Європі, консультуючи переважно (проте не виключно) клієнтів у сфері прямого інвестування в ході проведення ряду резонансних трансграничних угод.

Останнім часом він більше року жил і працював в Казахстані, де став відомий як один з провідних іноземних юристів, який консультував багатьох ключових клієнтів, орієнтованих на ринки, що розвиваються, в ході проведень широко відомих в регіоні придбань і відчужень. Грем добре володіє російською, німецькою і румунською мовами.

У 2011 році Грем був відмічений нагородою фінансової інформаційної компанії mergermarket "Молодий фахівець року з проведення угод" (The Mergermarket Young Dealmaker of the Year). Він також проходить навчання в Лондонській школі бізнесу на отримання міри магістра у сфері фінансів.

Адам МыцыкКерівний партнер київського офісу CMS Cameron McKenna, коментує: "Грем стане дивовижним доповненням нашої команди корпоративної практики і практики прямих інвестицій, і його приїзд значно розширить наші можливості консультування з питань англійського права саме тут, в Україні".

Грем додає: "Україна - це дивна країна зі значним потенціалом в середньостроковій і довгостроковій перспективі, і я буду радий приєднатися до практики, яка вже є ведучою на ринку ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини