Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮФ "Астерс" стала членом Української ветроэнергетической асоціації

17 жовтня 2011, 13:34
213
0
Автор:
Реклама

Юридична фірма "Астерс" стала членом Української ветроэнергетической асоціації (УВЭА).

"Астерс" регулярно консультує клієнтів з різних питань інвестування у ветроэнергетические проекти в Україні. Участь фірми в УВЭА дозволить брати участь в обговоренні найбільш актуальних питань в області поновлюваної енергетикирозвивати мережу професійних контактів у ветроэнергетическом секторі, а також представляти інтереси клієнтів, працюючих в цій області.

УВЭА була створена в 2008 році для просування ветроэнергетических технологій і захисту інтересів ветроэнергетического сектора в Україні, у тому числі, шляхом тісної співпраці з державними і обласними органами влади, поліпшення обміну інформацією і досвідом серед учасників ринку. УВЭА об'єднує політиків, громадських діячів, учених, розробників ветроэнергетических проектів, постачальників і виробників устаткування, енергокомпанії, дослідників і споживачів, сприяючи розвитку вітроенергетики і залученню інвестицій в цей сектор. Асоціація є членом Всесвітньої ветроэнергетической асоціації (WWEA) і Європейської ветроэнергетической асоціації (EWEA).

Разом з членством в УВЭА, Астерс також бере активну участь в роботі Комітету з палива і енергетики при Американській Торговій Палатіякий представляє інтереси провідних енергетичних компаній України.

За інформацією прес-служби ЮФ "Астерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини