Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Синергія" виграли справу про захист авторських прав і стягнення 782 100 грн. компенсації

13 жовтня 2011, 16:12
137
0
Реклама

Позовні вимоги ТОВ "Сидиком Україна" у справі були мотивовані тим, що відповідач без законних підстав відтворював і поширював на території України компакт-диски із записом збірок музичних творів у формі караоке, виняткові авторські майнові права на використання яких на території України належать "Сидиком Україна".

Рішенням Господарського суду м. Києва у цій справі від 16.02.2011 р. позовні вимоги задоволені повністю. На користь ТОВ "Сидиком Україна" з фізичного особи-підприємця стягнули 782 100 грн. компенсації за порушення авторського права, і заборонили такому підприємцеві здійснювати відтворення і поширення музичних творів у формі караоке. Крім того, у фізичного особи-підприємця конфісковано екземпляри контрафактних компакт-дисків. Постановою Київського апеляційного господарського суду рішення Господарського суду м. Києва у справі № 54/91 від 16.02.2011р. залишено без змін.

Протягом захисту законних інтересів ТОВ "Сидиком Україна", представники компанії "Синергія", звернулися до Господарського суду м. Києва з позовом до ТОВ "Музичний центр" і фізичного особи-підприємця про заборону здійснення дій з поширення компакт-дисків із записом збірок музичних творів у формі караоке. На цих дисках відтворені у формі караоке музичні твори з текстом, авторські права на які належать ТОВ "Сидиком Україна".
Згідно з рішенням господарського суду м. Києва від 26.09.2011 р. з ТОВ "Музичний центр" на користь ТОВ "Сидиком Україна" стягнуто 782100 грн.. компенсаціїконфісковано в ТОВ "Музичний центр" компакт-диски із записом збірок музичних творів у формі караоке.

За інформацією прес-служби Патентно-юридичного агентства "Синергія"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини